Ggz-vrijgevestigden

Op deze pagina vindt u nieuws, het inkoopbeleid Geestelijke gezondheidszorg, contractinformatie, belangrijke formulieren en documenten en relevante veelgestelde vragen.

Actueel 

Het laatste algemene nieuws voor zorgaanbieders vindt u op onze homepage.

Inkoopbeleid

Met ons zorginkoopbeleid informeren wij u over wat u in het kader van de zorgcontractering van ons mag verwachten en wat wij van u als zorgaanbieder vragen.

 

Algemene informatie over ons zorginkoopbeleid 2022

Inkoopbeleid GGZ 2022

Aanvullend inkoopbeleid GGZ 2022

 

Disclaimer: Eno volgt de ontwikkelingen met betrekking tot COVID-19 nauwgezet. Op dit moment kunnen we niet goed inschatten of - en zo ja, in hoeverre - de ontwikkelingen rond het coronavirus gevolgen hebben voor het inkoopbeleid 2022. Mochten aanpassingen in het inkoopbeleid noodzakelijk zijn, dan informeren wij u daar tijdig over.

Contractinformatie

Hieronder vindt u onze overeenkomst voor ggz-vrijgevestigden en onze algemene inkoopvoorwaarden ggz:

 

 

Bent u geïnteresseerd in een contract met Eno? Of heeft u een contract met ons, maar wilt u dit wijzigen of heeft u hier een vraag over? Neemt u dan contact met ons op.

 

Ondervindt u problemen met Eno rondom uw zorgcontract? Bespreek die dan bij voorkeur rechtstreeks met uw contactpersoon bij Eno, om zo tot een oplossing te komen. U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de Onafhankelijke Geschillencommissie voor Geschillenoplossing en -beslechting Zorgcontractering.

Formulieren en documenten

Veelgestelde vragen

Declareren

Een declaratie indienen kan via VECOZO.

 

Meer over declareren

Contact met Eno

Heeft u een vraag? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Onze contactgegevens