Medewerker Klantcontact

(24-34 uur per week)

Wil jij werken bij de leukste afdeling Klantcontact in de regio? Wil je jouw Wft Zorg diploma behalen op onze kosten en in het weekend en de avonden vrij zijn? Kom dan bij ons werken als medewerker Klantcontact.

Werk dat ertoe doet

Als Medewerker Klantcontact zorg je samen met je collega's dat klanten van Salland en HollandZorg zo goed mogelijk worden geïnformeerd over de (nieuwe) zorgverzekering. Je bent proactief en signaleert verbeteringen, want je wil het elke dag een stukje beter doen.

Wij zijn voor onze klanten bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00-18.00 uur, via telefonie, mail en social media. Dat betekent dat jij dus alle tijd hebt om s’avonds te sporten of te Netflixen op de bank.

 

Samen zorgen we voor leuk werk

Je start je werkdag bij ons op kantoor, onder het genot van een kop koffie en kletst wat bij met collega’s. Nadat je je laptop hebt opgestart check je in de gezamenlijke Teams groep wie er vandaag werkt en bij wie je terecht kunt met vragen. Snel je headset op, want de eerste klant belt om geholpen te worden met het doorvoeren van een wijziging. Dit kan hij ook zelf online, dus je legt de klant uit hoe hij dit de volgende keer (24/7) zelf kan doen. Ondertussen maak je een notitie in het systeem, zodat ook je collega’s kunnen zien waarvoor de klant heeft gebeld. De vragen die je krijgt zijn divers waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Een mooie combinatie tussen telefonie en administratie! 
Je bent onderdeel van een gezellig team van ongeveer 28 collega’s. De jaarlijkse BBQ heb je helaas net gemist, maar we maken al plannen voor een volgend uitje. Ben jij er dan ook bij?   

 

Wat maakt jou de persoon die we zoeken?

  • Je hebt een Mbo 4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Spreek je ook Engels? Dan worden we daar extra blij van;
  • Je bent in het bezit van Wft zorg of Wft schade. Heb je deze niet? Dan mag je op onze kosten jouw Wft diploma behalen;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en digitale vaardigheden.

 

Wat wij bieden

  • Een bruto maandsalaris van maximaal €2.779,- op basis van 34 uur;
  • Een vast en/of tijdelijk dienstverband (van september 2022 tot maart 2023) waarbij je direct in dienst komt  Eno Zorgverzekeraar, met uitzicht op een vast contract; 
  • Een Wft Zorg diploma op onze kosten;
  • Vrije tijd! Want de avonduren en weekenden zijn voor jezelf.  

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan sfeer bij ons proeven.

Om een goed beeld te krijgen van het werk, het team en de organisatie nodigen we je van harte uit om sfeer te komen proeven, nog voordat je solliciteert.

Op donderdag 11 augustus (14.00-17.00 uur) en woensdag 24 augustus (09.00-12.00 uur) ben je van harte welkom op ons kantoor in Deventer. Jouw toekomstige collega’s staan klaar om je alles te vertellen over deze leuke functie. 

Nick Beuink, senior medewerker Klantcontact

‘’Eno Zorgverzekeraar is een kleine organisatie, de lijnen zijn kort en de mens staat hier echt centraal.‘’

 

Lees meer over de leukste afdeling Klantcontact in Salland.

Direct solliciteren?

Mail dan je cv en eventueel (korte) motivatie naar onze afdeling HRM via solliciteren@eno.nl. Wil je liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Danielle de Baar (Manager Klantcontact) of stuur een WhatsApp bericht. Daniëlle is bereikbaar op 06- 86 86 53 26. 

Een assessment en een screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure.