• Home
  • Werken bij Eno

Werken bij Eno

Wij durven gerust te stellen dat werken bij Eno bijzonder is. Het enthousiasme, het ondernemerschap, samenwerking én uiteraard de aanwezige (creatieve) expertise, staan garant voor een plezierige werkomgeving. Iets voor jou?

Bij Eno werk je voor meerdere merken

Eno doet meer dan het aanbieden van de verzekeringsproducten via de labels Salland Zorgverzekeringen, HollandZorg en ZorgDirect. Zo werken bij ons mensen voor Zorgkantoor Midden IJssel (Wlz) en voor diverse samenwerkingsverbanden en nieuwe activiteiten. Werken bij Eno betekent dus werken voor een flexibel en dynamisch bedrijf met een gevarieerd aanbod voor haar klanten.

 

Bij Eno werken circa 200 mensen. Er zijn medisch inhoudelijke, commerciële, administratieve en financiële functies. Maar ook vind je bij Eno deskundigen op het vlak van marketing en communicatie, ICT, HRM en facilitaire dienstverlening.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Voor al onze medewerkers hebben wij een passend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Met daarin onder andere: een werkweek van gemiddeld 34 uur (vanaf functiegroep 11 is dat gemiddeld 36 uur), flexibele werktijden, een eindejaarsuitkering die gelijk is aan een 13e maand en natuurlijk: een collectieve zorgverzekering. Eno kent uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.