Bestuur Eno

 

Algemeen directeur Frank Blankers

“Als algemeen directeur is het mijn ambitie om invulling te geven aan de strategie van Eno zodat we gezond en zelfstandig de toekomst tegemoet kunnen gaan.”

Frank Blankers heeft ruime ervaring in de verzekeringsbranche. Hij begon ooit bij de Rabobank en heeft daarna diverse functies bekleed bij de voorlopers van het huidige Achmea. Vanaf 2005 leidde hij Delta Lloyd verzekeringen en later Delta Lloyd life. Zijn meest recente opdracht was het begeleiden van de ontvlechting van Univé uit Uvit. Sinds juni 2012 werkte hij als algemeen directeur ad interim bij Eno, sinds 1 februari 2013 als algemeen directeur.
 

Financieel directeur Elout Hooiveld

“Ik wil mijn bijdrage leveren om Eno één van de best gewaardeerde gezondheidsdienstverleners van Nederland te laten zijn. Dat doen we door nieuwe dingen te ontwikkelen met oog voor de individuele klant.”

Na zijn studie Bedrijfseconomie is Elout Hooiveld aan de slag gegaan bij accountantskantoor Deloitte. In die tijd volgde hij naast zijn werkzaamheden bij Deloitte nog een postdoctorale opleiding tot Registeraccountant. Elout werkt sinds 2002 bij Eno. Als financieel directeur houdt hij zich sinds november 2010 bezig met het ontwikkelen en bewaken van het financieel beleid van Eno.