Bestuur Eno

Voorzitter Raad van Bestuur Petra Teunis

 

"Ik ben zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan een van de oudste zelfstandige zorgverzekeraars van Nederland. Een financieel gezonde organisatie met loyale verzekerden. Voor de toekomst wil ik hen en nieuwe leden ervan blijven overtuigen dat zij bij Eno in de beste handen zijn.¨
 

In haar loopbaan werkte Petra lange tijd voor de Rabobank. Daar bekleedde zij in de loop van de jaren diverse directiefuncties, als laatste in de functie van directeur Oost-Nederland. Sinds januari 2017 is Petra actief als commissaris (waaronder vice-voorzitter) bij Eno. Petra is sinds 1 november 2018 lid van de Raad van Bestuur van Eno. Sinds 25 maart 2020 is zij voorzitter.

 

 Lid Raad van Bestuur Elout Hooiveld

 

“Ik wil mijn bijdrage leveren om Eno één van de best gewaardeerde zorgverzekeraars van Nederland te laten zijn. Dat doen we door nieuwe dingen te ontwikkelen met oog voor de individuele klant.”

Na zijn studie Bedrijfseconomie is Elout aan de slag gegaan bij accountantskantoor Deloitte. In die tijd volgde hij naast zijn werkzaamheden bij Deloitte nog een postdoctorale opleiding tot Registeraccountant. Elout werkt sinds 2002 bij Eno. Sinds november 2010 zit hij in de Raad van Bestuur van Eno.