Gelre Ziekenhuizen verlengt contract met Eno Zorgverzekeraar voor 2022


7 december 2021
- Eno Zorgverzekeraar en Gelre ziekenhuizen, met locaties in Apeldoorn en Zutphen, hebben opnieuw een contract gesloten over de financiering van ziekenhuiszorg in 2022. Hiermee is een voorzetting van hun contractuele relatie een feit. Beiden organisaties benadrukken dat de belangrijkste uitkomst is, dat verzekerden uit de regio ook in 2022 voor hun zorg terecht kunnen in hun vertrouwde Gelre ziekenhuizen.

Elk jaar, in het laatste kwartaal van het jaar, maken zorgverzekeraars en ziekenhuizen afspraken over de te leveren zorg en afspraken over de financiën. Ook voor 2022 ging Eno Zorgverzekeraar met Gelre ziekenhuizen om tafel en met succes.

Duurzaam en betaalbaar zorgstelsel

Petra Teunis, voorzitter raad van bestuur Eno is blij en tevreden met de uitkomst: ”Als zorgverzekeraar met regionale roots willen wij voortbouwen aan een duurzaam en betaalbaar zorgstelsel, zodat Salland verzekerden toegang hebben tot kwalitatief hoogstaande zorg. Met het continueren van de samenwerking met het Deventer Ziekenhuis en nu ook met Gelre ziekenhuizen is zekerheid en stabiliteit voor de inwoners van ons verzorgingsgebied nog meer geborgd.”

Samen met de ziekenhuizen in de regio stimuleert en inspireert Eno de inwoners in de regio om te werken aan hun gezondheid. Want voor een gezonde toekomst, dragen we allen zorg.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Salland Zorgverzekeraar.

Nynke Wiersma
T. 06 13 98 62 47

Jolanda Dalhuisen
T. 06 19 47 40 91

M: communicatie@eno.nl