Ook in 2017 contract met Deventer Ziekenhuis

18 november 2016


Eno heeft overeenstemming bereikt met het Deventer Ziekenhuis over de te verlenen zorg en de daarbij behorende prijsafspraken in 2017. De afspraken gelden voor alle labels van Eno: Salland Zorgverzekeringen, ZorgDirect en HollandZorg.

 

Verzekerden krijgen ook in 2017 zorg uit de basisverzekering voor 100% vergoed in het Deventer Ziekenhuis (met uitzondering van het eigen risico). Dit is het resultaat van afspraken tussen Eno en het Deventer Ziekenhuis over zorglevering en zorgtarieven in 2017.

 

“Wij vinden het belangrijk dat onze verzekerden, vanaf de start van de overstapperiode, weten waar zij aan toe zijn in het nieuwe jaar. Met dit contract hebben onze verzekerden de zekerheid dat zij in 2017 met een gerust hart terechtkunnen bij het Deventer Ziekenhuis”, aldus Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop van Eno.

 

“We zijn blij met de overeenstemming”, reageert ook bestuursvoorzitter Gita Gallé van het Deventer Ziekenhuis. “Daarmee zijn inwoners van Salland ervan verzekerd dat ze voor kwalitatief uitstekende diagnostiek en behandeling in hun eigen Deventer Ziekenhuis terechtkunnen.”

 

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

communicatie@eno.nl

 

Hester van Hartingsveldt

06 86 88 02 56

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail