Ageeth Bakker en Rien Nagel nieuwe commissarissen Eno

 

De ledenraad van zorgverzekeraar Eno heeft ingestemd met de benoeming van Ageeth Bakker en Rien Nagel als nieuwe leden van de raad van commissarissen. Vanaf 1 januari 2020 maken Bakker en Nagel onderdeel uit van de raad van commissarissen van Eno.

Over Ageeth Bakker
Ageeth Bakker (1970) is sinds 1 november 2019 chief financial & risk officer bij Bovemij, een financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche. Daarvoor werkte zij enkele jaren bij Centramed en bekleedde ze vanaf 2003 diverse functies bij Achmea (Centraal Beheer Achmea, Avero Achmea, Group Facility Services Achmea, Eureko/Achmea Holding), waarvan sinds 2010 directiefuncties. Gedurende haar loopbaan vervulde Bakker diverse nevenfuncties, zowel binnen als buiten Achmea.
 

Over Rien Nagel
Rien Nagel (1963) is partner bij investeringsmaatschappij Quadrum Capital. Daarvoor werkte hij, vanaf het begin van zijn loopbaan tot en met 2017, bij de Rabobank. Eerst in diverse leidinggevende functies bij verschillende lokale Rabobanken in de Achterhoek en Salland, vervolgens als directievoorzitter bij Rabobank Utrecht en als directeur particulieren bij Rabobank Nederland. Van 2013 tot en met 2017 was Nagel lid van de raad van bestuur van de Rabobank Groep. Verder vervulde hij gedurende zijn loopbaan diverse nevenfuncties, zowel binnen als buiten de Rabobank.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

 

Mabelle Kloppenburg

06 19 47 40 91

 

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail