Petra Teunis nieuwe bestuurder Eno zorgverzekeraar

Deventer, 1 oktober 2018

 

De Ledenraad van Eno zorgverzekeraar heeft, op voordracht van de Raad van Commissarissen, Petra Teunis benoemd tot nieuwe bestuurder van Eno. Vanaf 1 november vormt zij, samen met Elout Hooiveld, de nieuwe Raad van Bestuur. Elout Hooiveld zal daarbij de functie van voorzitter Raad van Bestuur vervullen.

Elout Hooiveld: "Petra Teunis heeft een ruime financiële en bestuurlijke ervaring en is bekend met onze kernregio. Ik kijk ernaar uit om samen met haar verder te bouwen aan de toekomst van Eno, met als doel duurzaam goede, toegankelijke en betaalbare zorg voor onze verzekerden."

Over Petra Teunis

Petra Teunis is geen onbekende bij Eno. Sinds januari 2017 is Petra actief als commissaris (waaronder vice-voorzitter) bij Eno en vanuit die rol vertrouwd geraakt met de zorgverzekeraarswereld en Eno.
In haar loopbaan werkte Petra lange tijd voor de Rabobank. Daar bekleedde zij in de loop van de jaren diverse directiefuncties, als laatste in de functie van directeur Oost-Nederland.


Petra Teunis: "Ik ben zeer gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan een van de oudste zelfstandige zorgverzekeraars van Nederland. Een financieel gezonde organisatie met loyale verzekerden. Voor de toekomst wil ik hen en nieuwe leden ervan blijven overtuigen dat zij bij Eno in de beste handen zijn."

 

                

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

 

Mabelle Kloppenburg

06 19 47 40 91

 

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail