Ook Salland Zorgverzekeringen actief in Vitaal Vechtdal!

Deventer, 27 november 2018

Salland Zorgverzekeringen sluit zich aan bij Vitaal Vechtdal. ‘In Vitaal Vechtdal vinden we gelijkgestemde organisaties die net als wij midden in de samenleving willen staan en zich sterk maken voor goede zorg én gezondheid van inwoners in het Vechtdal’, aldus Arné van den Boom, Directeur Commercie & Operations bij Salland Zorgverzekeringen.

 

Salland Zorgverzekeringen heeft een regionale basis. Kleinschalig, zorgzaam, dichtbij zijn de kernwoorden die ook passen bij het profiel van Vitaal Vechtdal. Door de afgebakende regio waarin de organisatie actief is, staat de zorgverzekeraar dichtbij haar verzekerden en zorgverleners. Zorg dient voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te zijn, is de opvatting. Daarnaast wil Salland Zorgverzekeringen graag haar bijdrage leveren aan initiatieven die bijdragen aan een gezonde leefstijl.
 

Paul Habets, voorzitter Vitaal Vechtdal: ‘Juist vanwege onze gemeenschappelijke uitgangspunten en visie op gezondheid en zorg vormt Salland Zorgverzekeringen een welkome aanvulling en zijn we blij met hun aansluiting. Samen met onze andere partners zetten wij met Vitaal Vechtdal een beweging in om inwoners vitaal en zelfstandig te houden en hen te ondersteunen waar dat nodig is.

‘’We hebben al ervaringen opgedaan met het stimuleren van een gezonde leefstijl met een programma voor wandelblessures en onze bijdrage aan het programma Fitkids’. Wellicht kunnen we dit ook opzetten in het Vechtdalgebied’, aldus Arné van den Boom. ‘Daarnaast willen we graag leren van de expertise die is opgebouwd in de unieke samenwerking’. 

 

Foto vlnr: Arné van den Boom, Directeur Commercie & Operations bij Salland Zorgverzekeringen en Paul Habets, voorzitter Stichting Vitaal Vechtdal ondertekenen de overeenkomst.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

 

Mabelle Kloppenburg

06 19 47 40 91

 

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail