Eno en Deventer Ziekenhuis sluiten contract

Deventer, 7 december 2015

Zorgverzekeraar Eno heeft voor haar labels Salland Zorgverzekeringen en Salland ZorgDirect overeenstemming bereikt met het Deventer Ziekenhuis over de te verlenen zorg en de daarbij behorende prijsafspraken in 2016.

Alle door het Deventer Ziekenhuis geleverde zorg is gecontracteerd. ‘Dit betekent dat zorg uit de basisverzekering voor 100 procent vergoed wordt in het Deventer Ziekenhuis’, aldus Jos Peeters, directeur Commercie en Zorginkoop van Eno. Zowel de zorgverzekeraar als het Deventer Ziekenhuis hecht veel waarde aan een overeenkomst, omdat zij het belangrijk vinden dat de inwoners van Salland en omstreken voor kwalitatief goede zorg in de eigen regio terecht kunnen. Jeroen Kleinjan, lid raad van bestuur van het Deventer Ziekenhuis: ‘Veel van onze patiënten zijn verzekerd bij Salland Zorgverzekeringen. Wij zijn blij dat zij ook in 2016 met een gerust hart terecht kunnen in het Deventer Ziekenhuis.’     

Samen werken aan goede zorg
De samenwerking tussen Salland Zorgverzekeringen en het Deventer Ziekenhuis gaat verder dan het contract over de zorginkoop. Zo ontwikkelen de partners de komende tijd een gezamenlijk informatieplatform voor de verzekerden. Ook op andere gebieden bekijken de verzekeraar en het ziekenhuis hoe zij kunnen samenwerken voor het nog verder verbeteren van de zorg in de regio.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

communicatie@eno.nl

 

Hester van Hartingsveldt

06 86 88 02 56

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail