Trienke Stellema en Bernard Arnold nieuwe commissarissen Eno

3 februari 2015
 

De Ledenraad van Eno zorgverzekeraar heeft ingestemd met de benoeming als commissaris van mevrouw Trienke Stellema en de heer Bernard Arnold. De Ondernemingsraad van Eno had daarvoor al een verklaring van geen bezwaar afgegeven. Per 1 februari maken mevrouw Stellema en de heer Arnold daarmee onderdeel uit van de Raad van Commissarissen van Eno.

 

Over Trienke Stellema

Mevrouw Stellema is momenteel voorzitter van het Bestuur van het Fonds NutsOhra, een vermogensfonds voor kwetsbare groepen in de samenleving. Tot 2013 maakte zij deel uit van de Raad van Bestuur van het Kennemer Gasthuis. Daarvoor heeft zij verschillende directieposities vervuld binnen financiële dienstverlener ABN AMRO. Zij is verder voorzitter van de Raad van Commissarissen van Medisch Centrum Kinderwens, voorzitter van de Raad van Toezicht van Lidz (Lean in de zorg) en lid van de Raad van Commissarissen van Annatommie mc.

Over Bernard Arnold
De heer Arnold heeft ruime ervaring als (interim-)bestuurder en toezichthouder binnen de zorg en het openbaar bestuur. Op dit moment vervult de heer Arnold de positie van bestuurder a.i. bij Plantein. In vaste dienst was hij onder meer voorzitter Raad van Bestuur van Hilverzorg en Gemeentesecretaris bij de Gemeente Almere. De heer Arnold begon zijn loopbaan na zijn studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen bij Unilever waar hij diverse managementfuncties vervulde.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Eno.

 

Nynke Wiersma

06 13 98 62 47

communicatie@eno.nl

 

Hester van Hartingsveldt

06 86 88 02 56

communicatie@eno.nl

 

 

Stuur een e-mail