Digitale coach houdt thuiszitters fit tijdens corona

Deventer, 23 oktober 2020

Salland Zorgverzekeringen en online sportschool Fitchannel lanceren op 12 november een digitale coach die thuiszitters fit en gezond houdt tijdens de tweede coronagolf. De digitale coach geeft mensen persoonlijke begeleiding, voedingsadviezen en online beweegsessies onder leiding van topsporter Mark Tuitert, personal celeb trainer Carlos Lens en kickbokser Remy Bonjasky.

Ook voor kwetsbaren
Het online programma is vanuit huis te volgen. "Dat maakt het voor veel mensen een stuk laagdrempeliger", zegt initiatiefnemer Frank Johnsen namens Salland Zorgverzekeringen. "Ze blijven in hun vertrouwde omgeving. Ook mensen die kwetsbaar zijn voor het coronavirus hoeven de deur niet uit. Via een speciale Facebookgroep zorgen we voor verbinding tussen de deelnemers, zodat ze elkaar kunnen blijven stimuleren."

Bewegen is een feestje
De digitale coach is niet bedoeld als onverbiddelijke leermeester benadrukt Aart-Jan van Triest van de online sportschool. Het moet vooral leuk en gezellig zijn, zeker in deze vervelende tijd. Dertig minuten bewegen met topsporters is echt een feestje. Net als het maken van onze ruim 100 lekkere en gezonde recepten."

Meer informatie op www.salland.nl/fitchannel.

Bent u journalist?

Journalisten kunnen voor meer informatie contact opnemen met een van de woordvoerders van Salland Zorgverzekeraar.

Nynke Wiersma
T. 06 13 98 62 47

Jolanda Dalhuisen
T. 06 19 47 40 91

M: communicatie@eno.nl